Diensten

Invullen van vaste en tijdelijke vacatures

“Er wordt aan onze medewerkers getrokken, vacatures lopen op en staan te lang open. Ik moet tijd maken om interessante kandidaten te vinden. Maar wanneer?”

In het vierde kwartaal van 2018 bereikte het aantal vacatures in Nederland een hoogtepunt. En het aantal openstaande vacatures groeit nog steeds. Tegelijk neemt het aantal zzp’ers toe. In 2018 waren er bijna 1,1 miljoen werkenden met een hoofdbaan als zzp'er. Dit is 12,2% van alle werkenden.

Wij zijn nrd360°, dé landelijke specialist in Talent Acquisition. Wij helpen organisaties met het vinden van de juiste mensen voor vaste en tijdelijke functies (dienstverband, detachering en interim). We vinden de juiste kandidaat en geven sollicitanten direct een heldere kennismaking met de organisatie. Ons netwerk is groot, vooral als het gaat om hbo’ers en wo’ers in HR, recruitment, sales en marketing & communicatie.

Vacatures

Voor invulling van vacatures in loondienst werken we op fee- en op projectbasis.

  • All-in fee: we verzorgen de complete recruitmentprocedure. Van de inventarisatie van de vacature en opstellen van de vacaturetekst tot het voorleggen van geselecteerde kandidaten.
  • Projectbasis: we spreken af welke recruitmentactiviteiten we oppakken. Vanzelfsprekend betaal je alleen de gemaakte uren.

Tijdelijke opdrachten

Tijdelijk talent nodig? We helpen je graag aan een tijdelijke professional uit onze interim- en detacheringspool. Wij kennen onze professionals persoonlijk en stimuleren hun ontwikkeling via workshops, intervisie, netwerkbijeenkomsten en opdrachtmanagement.