Succesvoller en objectiever matchen met behulp van People Analytics en AI

Succesvoller en objectiever matchen met behulp van People Analytics en AI

“Onze nieuwe collega, die een half jaar geleden is begonnen, doet het erg goed! Hoe vergroten we de kans op het vinden van nog zo’n succesvolle collega?”

Recruitment gebeurt vaak subjectief; op basis van gevoel, indruk en onderbuik. Of je de best passende kandidaat hebt gekozen en de nieuwe collega echt succesvol zal zijn, moet je afwachten. People Analytics en AI vergroten de objectiviteit en meetbaarheid van recruitment. Dat maakt een succesvolle match beter voorspelbaar.

nrd360° biedt een breed scala aan assessmentproducten. Online, op locatie én bij ons op kantoor. Handig, want met een goed assessment weet je snel meer over een kandidaat. Je ontvangt een geïntegreerde rapportage over de competenties, capaciteiten, learning agility en drijfveren. Ken je de kracht en ontwikkelpunten, dan haal je meer rendement uit talent.

Voor het recruiten van talent maakt nrd360° ook gebruik van People Analytics en AI-software. We stellen een ideaalprofiel op en nodigen sollicitanten uit voor een video-sollicitatie en game-based assessment. Het profielen van de sollicitant wordt automatisch vergeleken met het ideaalprofiel. Zo heb je snel een objectieve match.